Nationaal Coassistenten Congres (NCC)

Het Nationaal Coassistenten Congres (NCC) is hét moment om je op jouw toekomst te richten en alles te weten te komen over de opleidingen tot next level dokter. Laat je inspireren en zoom uit: als co van nu, en arts van de toekomst!

Aanmelden

Wat is een next level dokter?

Als next level dokter werk je niet in het ziekenhuis maar kom je op veel verschillende plekken in de wijk en soms letterlijk achter de voordeur van je patiënt. Je doet niet alleen aan ‘cure’ maar ook aan alle aspecten van ‘care’. Oftewel: je kijkt naar de persoon in zijn totaliteit. Je staat dus midden in de samenleving.

Denk aan beroepen als huisarts, verslavingsarts, arts ouderengeneeskunde, arts voor verstandelijk gehandicapten, jeugdarts, forensisch arts, arts infectiebestrijding, vertrouwensarts of medische milieukunde.

Je werkt aan de gezondheid van zowel de mensen als die van de gehele samenleving.

Oftewel: de artsen waar Nederland om zit te springen! Dat maakt jou vast nieuwsgierig. En dat treft want …

Tijdens het NCC kom je alles te weten over de opleidingen tot next level dokter

Op 9 maart vind je op de carrièrebeurs van het NCC maar liefst 8 stands waarin wij de diverse opleidingen tot next level dokter aan jou presenteren. Plan hier alvast jouw bezoek.

En… op 9 en 10 maart vertellen aios en opleiders jou ook tijdens de speciale gespreksessies alles over de opleiding en het werk van een next level dokter. Check hier alvast aan welke sessie je wil meedoen (zie de kop ‘’Extramuraal’’).