Next Level Dokter Collegetour

Benieuwd hoe het is om te werken als arts buiten het ziekenhuis en midden in de samenleving? Kom live of online naar de Next Level Dokter Collegetour. Vuur al je vragen af op de aios en ontdek of dit jouw next step kan zijn na je studie geneeskunde! De eerstvolgende Collegetour staat gepland in Groningen op 23 oktober, binnenkort vertellen we je hier meer over.

Vraag jij je af wat je next step is na je studie geneeskunde? Dan is de Next Level Dokter Collegetour iets voor jou! Het moment om meer te horen over artsenberoepen buiten het ziekenhuis, rechtstreeks van artsen (in opleiding) die nu aan de slag zijn als arts midden in de samenleving.

Onze Collegetour is dit jaar een rondreis langs verschillende medische faculteiten, met steeds verschillende aios als spreker. Op 27 mei waren we in Amsterdam en dat was een groot succes! Kijk hier de allereerste Collegetour terug

Nu al benieuwd naar de volgende Collegetour? Houd onze kanalen in de gaten. Je kunt alle Collegetours in het land ook online bijwonen. Gehost door KoffieCo en De Geneeskundestudent, belooft het een inspirerende en leerzame ervaring te worden! 

Waar en wanneer?

#2 Collegetour Groningen - 23 oktober

We zijn druk bezig met het samenstellen van het programma en houden je snel op de hoogte! Wat we alvast kunnen vertellen? Je kunt de Next Level Dokter Collegetour live bijwonen aan de medische faculteit van Groningen. Kun je er niet fysiek bij zijn? Geen probleem, je kunt de tour ook online volgen en zo je vragen stellen!

Programma 23 oktober

Laat je op 23 oktober inspireren door boeiende gesprekken en inzichten van onze gasten. Deze Collegetour staat in het teken van huisartsgeneeskunde, verslavingsgeneeskunde en het vak van arts infectieziektebestrijding.

Wat kun je verwachten? Interessante onderwerpen zoals arbeidsvoorwaarden, de voor- en nadelen van werken midden in de samenleving, en nog veel meer. Jouw vragen staan centraal, dus laat samen met de hosts van KoffieCo en De Geneeskundestudent je stem horen!

Benieuwd hoe de Collegetour #1 was? Slide door de afbeeldingen hieronder!

Aanmelden

Mis het niet, of je nu fysiek aanwezig bent op de medische faculteit van Groningen of online mee kijkt en vragen stelt. Meld je binnenkort hier gratis aan en vertel ons dan direct waar jij benieuwd naar bent of welke vragen je hebt. 

Samen met

De Next Level Dokter Collegetour 2024 is tot stand gekomen in samenwerking met:

  • De career officers van alle faculteiten
  • De faculteiten: VU, UVA, Groningen en Utrecht  
  • KoffieCo
  • De Geneeskundestudent
  • Werkgevers: GGD en s’ Heeren Loo
  • Medische vervolgopleidingen en instituten
Speciale dank gaat uit naar initiatiefnemers:
Marlies Eijsink en Annemieke Smits van de VU en Wouter van Os van ’s Heeren Loo.

Vragen en contact

Heb je een vraag over de Next Level Dokter Collegetour? Neem dan contact op met:

E-mail: info@nextleveldokter.nl