Arts verstandelijk gehandicapten

Unieke patiënten: van jong tot oud en van licht verstandelijk beperkt tot ernstig meervoudig beperkt. In jouw vak begrijp je de unieke behoeften van de mens.

Kickstart jouw carrière

Als arts verstandelijk gehandicapten (arts VG) bied je brede, specialistische medische zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. Je werkt in een team van verschillende experts. Samen met ouders, begeleiders, paramedici en gedragsdeskundigen werk je aan een gezamenlijk doel: de gezondheid en daarmee het leven van je patiënten verbeteren.

Je houdt ervan om complexe puzzels op te lossen en buiten de gebaande paden te denken. Soms is de combinatie van problemen zo complex dat ze niet goed passen binnen bestaande protocollen. Dan is creativiteit en flexibiliteit nodig om effectieve zorg te bieden. Met jouw opmerkzame blik bied je hulp aan mensen die niet zelf kunnen vertellen waar ze last van hebben.

Word de specialist die een positief verschil maakt in het leven van deze kwetsbare doelgroep. Zij hebben jouw zorg keihard nodig.

Vrijblijvend sparren met een coach?

Contact

Ja, ik wil:

Arts Verstandelijk Gehandicapten - voordeel 3 Je hebt een langdurige behandelrelatie waarin je werkt in verschillende zorgomgevingen, zoals bij zorgorganisaties, op poliklinieken of bij mensen thuis.
Arts Verstandelijk Gehandicapten - voordeel 1 Specialistische zorg bieden aan een kwetsbare doelgroep.
Arts Verstandelijk Gehandicapten - voordeel 2 Nauw contact met de unieke mens en zijn of haar begeleiders.

Ins & outs van de opleiding

Benieuwd hoe jouw opleiding eruitziet? Ben je een ervaren arts of kies je voor een zij-instroom traject? Ontdek het hier.

Meer weten?

Agenda

23 okt.

Next Level Dokter Collegetour

Kom 23 oktober naar de Next Level Dokter Collegetour! Live op het UMC Groningen of online.