Next Level Dokter Collegetour terugkijken

Heb je de eerste Next Level Dokter Collegetour in Amsterdam gemist? Of wil je alles nog eens rustig terugkijken? Op deze pagina kun je de eerste editie van de Collegetour opnieuw bekijken. Ontdek wat het betekent om als arts buiten het ziekenhuis te werken, midden in de samenleving.

Over de eerste editie van de Next Level Dokter Collegetour

De eerste Next Level Dokter Collegetour, gehost door KoffieCo en De Geneeskundestudent (DG), was inspirerend. Een boeiend panel van gastsprekers deelde hun ervaringen en inzichten; Meike, arts verstandelijk gehandicapten, Lisanne, forensisch arts in opleiding en Femke, jeugdarts in opleiding.

Stigma's, keuzes en ervaringen

Ze spraken over stigma’s rondom werken buiten het ziekenhuis, hun persoonlijke keuzes voor een artsenberoep buiten het ziekenhuis en hoe ze hun werk in de praktijk vormgeven. Vragen van studenten thuis en in de zaal Jouw vragen stonden centraal. Dat maakte de sessie dynamisch en interactief.

Kijk de eerste Collegetour nu terug!

Mis niets en bekijk de volledige opname van de eerste Next Level Dokter Collegetour hieronder. Laat je inspireren en ontdek of een carrière als arts buiten het ziekenhuis, oftewel als Next Level Dokter, bij jou past! 

Deze video wordt getoond na het accepteren van cookies

What's next?

De volgende Next Level Dokter Collegetour staat gepland voor oktober! Dit keer in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Tijdens deze tweede Collegetour zullen nieuwe artsen in opleiding (aios) met elkaar in gesprek gaan over diverse boeiende onderwerpen. Houd onze socials in de gaten voor meer informatie en updates. Mis het niet!