Winactie: win een avontuurlijke unplugged cabinwandeling en een uitgebreide talentscan!

Ben jij klaar voor een avontuur dat jouw toekomst kan veranderen? Doe mee met onze winactie, ontdek je eigen talenten en kom erachter of deze passen bij een artsenberoep buiten het ziekenhuis!

Update 25 juni 2024: De winactie is inmiddels gesloten. We nemen contact op met de gelukkige winnaar!

Compendium en Next Level Dokter slaan de handen ineen! Om onze samenwerking te vieren, bieden wij jou de kans op een onvergetelijke ervaring: een Cabiner wandeling en overnachting voor 2 personen én een uitgebreid talentscan voor jou ter waarde van maar liefst € 645!

Wat kun je winnen?

Stel je voor: een wandeling door de adembenemende Nederlandse natuur, gevolgd door een overnachting in een off-grid cabin. Weg van alle dagelijkse prikkels biedt deze unplugged ervaring je de kans om in alle rust te reflecteren op jouw toekomst. Denk hier volledig ontspannen na over jouw vervolgstappen. En dat haardvuurtje in de avond is perfect voor diepgaande gesprekken.

Maar dat is nog niet alles! Naast deze unieke ervaring krijg je ook een uitgebreide talentscan van Medic Academy. Dit traject omvat een persoonlijke talentscan en een nabespreking met een onafhankelijke coach. Zo kun je de inzichten die je tijdens de cabinervaring hebt opgedaan bespreken en verder ontwikkelen.

In het kort

✅ Unplugged cabinwandeling en overnachting voor jou, en je mag iemand meenemen

✅ Tijdens je verblijf extraatjes zoals stookhout en verschillende maaltijden

✅ Gesprekskaartjes met vragen om na te denken over jouw toekomst

✅ Persoonlijke talentscan via Medic Academy

✅ Nabespreking talentscan met onafhankelijke coach via Medic Academy

Hoe doe je mee?

✨ Like de post op Instagram, zodat we weten dat je meedoet

✨ Volg zowel @Compendium als @NextLevelDokter

✨ Laat onder de post weten waarom jij wilt winnen en wie je meeneemt

✨ Oh enne, je moet geneeskundestudent of basisarts zijn

Meedoen kan t/m 23 juni. Succes!

Waarom een Cabiner wandeling?

Ontdek nieuwe paden: Net zoals Next Level Dokter jou helpt ontdekken of een artsenberoep buiten het ziekenhuis bij je past, biedt een wandeltocht via Cabiner de kans om letterlijk nieuwe paden te bewandelen. Het verkennen van onbekende wegen en natuur sluit mooi aan bij het idee dat werken buiten het ziekenhuis vaak nieuw en onbekend terrein is voor geneeskundestudenten.

Reflectie in de natuur: Wandelen in de natuur zonder prikkels of afleidingen biedt een ideale setting voor reflectie. Zo kun je nadenken over je toekomst en carrièrepaden in alle rust en stilte. En in de cabins van Cabiner is niet veel meer te doen dan een goed gesprek met elkaar voeren 😉

Over onze samenwerkingspartner Compendium

Ken je Compendium al? De boekenreeks van Compendium, ontwikkeld met 250 studenten en specialisten, biedt een overzicht van de studiestof. Van tabellen en afbeeldingen tot flashcards en zakkaartjes. Hiermee kan je je voorbereiden op je tentamens, voortgangstoetsen en de praktijk.

Dus: doe mee en ontdek hoe een artsenberoep buiten het ziekenhuis bij jou past met deze unieke kans!

Wil je ook kans maken?

Naar Insta post